www.legumebio.ro

Noi producem , clientii nostrii consuma !

Informatii utile

Iarba grasa

Afectiuni care se trateaza cu iarba grasa:

boli tratate cu iarba grasa: ascită, cistite, hematurii, hemoptizii, hemofilie, hidropizie, litiaze urinare, inflamaţii digestive, inflamaţii respiratorii, inflamaţii urinare, insomnie, nevroze, oligurii, paraziţi intestinali.

Proprietati terapeutice iarba grasa

- emolient, vermifug, depurativ,

Read more: Iarba grasa

Frunze de viţă de vie

In scopuri terapeutice s-au folosit din cele mai vechi timpuri seva vitei-de-vie pentru tratarea bolilor de ochi si de piele, frunzele pentru oprirea sangerarilor, strugurii necopti pentru inflamatiile gatului, bolilor infectioase, stafidele in tratarea tuberculozei iar strugurii copti cu rolnutritiv, vitaminizant, mineralizant, antitumoral
Compoziie:frunzele contin: taninuri catehice, antociani, esteri ai acizilor hidroxicinamici, acid tartric, saruri minerale; fructele (strugurii) contin acizi volatili, taninuri, acid malic, tartric, rasini, enocianina (pigmentul din strugurii inchisi la culoare), vitamine A,C,E, grupul B, minerale
Actiune:frunzele de vita-de-vie scad colesterulul,

Read more: Frunze de viţă de vie

Coada soricelului

Planta cunoscuta sub denumirea de coada soricelului pare sa fie un miracol al naturii in ceea ce priveste sanatatea umana. Un simplu tratament urmat cu ceai de Coada soricelului, timp de cel putin doua saptamani, imbunatateste activitatea rinichilor, ajuta la eliminarea nisipului si a pietrelor si iti fereste organismul de infectii genitale.


Iata cateva dintre beneficiile tratamentelor pe baza de Coada soricelului


Elimina infectiile genitale


Indiferent ca este vorba
candidoza sau infectie urinara , tratamentul pe baza de coada soricelului stimuleaza si grabeste eliminarea bacteriilor vinovate de aparitia afetiunii respective. In cazul in care urmezi deja un tratament recomandat de medic, poti face in paralel cu acesta un tratament pe baza de ceai, tincura sau suc de Coada soricelului. Fierbe de dimineata 2 litri de apa in care ai adaugat 5 linguri de planta uscata, strecoara ceaiul si consuma-l de-a lungul zilei.

Read more: Coada soricelului

Dovlecel patison

Germeni bio din seminte de floarea soarelui pt. salate

           Efectul principal al germenilor de floarea soarelui sunt  menţinerea sănătăţii epidermei. Acest lucru se datorează conţinutului ridicat în uleiuri, vitamine şi săruri minerale cu acţiune protectoare. Datorită compuşilor cu un conţinut ridicat în fosfaţi prezintă efecte de curăţare, înfrumuseţare şi hrănire a pielii, având rol în combaterea acneei, fiind în acelaşi timp o importantă sursă de vitamina E şi B12, respectiv niacină (vitamina pielii).

Read more: Germeni bio din seminte de floarea soarelui pt. salate